vanGuardia’s julfest, lördag 30 november.


Förra årets 1:a-adventfest, blev en riktigt trevlig fest med mängder av nya EBM-, råSynth- och Aggrotech-hits på Tanz-golvet. 
Därför kör vi en favorit i repris och ställer till med en 1:a-adventfest/julfest på lördag den 30 november (på natten till 1:a advent = på natten till 1:a december).

Det är förköpsbiljett till denna julfest som gäller och du köper din förköpsbiljett på www.biljettkiosken.se/vg och du betalar din biljett enkelt med Swish eller med kontokort (och du behöver inte krångla med att skapa dig en inloggning på biljettsidan för att kunna köpa din förköpsbiljett).

Festlokal/festadress: Malmö Roddklubb och denna gång testar vi att öppna redan klockan 22:00 (då vi har fått in önskemål om att öppna en timme tidigare) och vi stänger någon gång efter 03:00.

GLÖM EJ ATT VARJE GÄST FÅR TA MED SIG EGEN STARKÖL, VIN & DYLIKT då det inte finns någon bar i lokalen.
Precis som på förra årets julfest, kommer vanGuardia att bjuda gästerna på starkvinsglögg, pepparkakor (och dylikt) så långt lagret räcker – ty, vanGuardia är den enda synth-festarrangören i Skåne som bjuder sina gäster på god dricka med tillbehör helt free of charge.